Byggprojektledare

Landstingsservice, Kalmar och Västervik

Landstingsservice bygger för framtiden och rekryterar två byggprojektledare till Bygg- och förvaltarenheten, med placering i Kalmar respektive Västervik.

ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder dig ett stimulerande uppdrag där du som byggprojektledare har det yttersta ansvaret för att genomföra ny- och ombyggnadsprojekt gällande sjukhus, hälsocentraler, folktandvård och folkhögskolor inom Landstinget i Kalmar län.

I uppdraget ingår att samordna och leda förstudier, programarbete, projektering, upphandling och produktion av ny och ombyggnadsprojekt. Projekten ska genomföras i enlighet med önskemål och krav från Landstingets verksamheter samt inom fastställd budget. En projektledare har vanligtvis ett antal projekt av varierad inriktning och komplexitet pågående samtidigt. Det blir allt vanligare att vi driver större projekt i arbetssättet partnering.

Befattningen innebär även ledning av personer knutna till projektet; intern personal, konsulter och entreprenörer, samt att upprätthålla en god kommunikation såväl internt som externt i projektet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har ingenjörsexamen med relevant inriktning samt mångårig erfarenhet inom husbyggnadsområdet gällande programarbete, projektering, projektledning-/styrning och entreprenadverksamhet.

Erfarenhet av arbete inom en byggherreorganisation alternativt konsultledet är meriterande.
Detsamma gäller erfarenheter av hälso- och sjukvård i offentlig verksamhet samt LOU. Vi tillämpar systematiskt miljö- och kvalitetsarbete och IT-baserade stödsystem och värdesätter därför sådana kunskaper.

Viktigt är också vem du är på det personliga planet. Vi söker dig som är affärsmässig, kvalitetsmedveten och strukturerad. Du har goda ledaregenskaper med förmåga att fatta beslut och att driva projekt framåt med respekt för mål, budget och samverkande parter.

Vid Landstingsservice arbetar vi med ständiga förbättringar och utifrån vår värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Detta ställer krav på att du har lätt för att samarbeta, samtidigt som du är självgående och kunnig i ditt arbete, samt att du är aktiv och engagerad i verksamhetens utveckling.

Resor inom länet ingår i tjänsten och B-körkort är därför ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

INTRESSERAD?

Sista ansökningsdatum har passerat och urvalsprocessen är igång. Annonsen ligger kvar tills dess att tjänsterna är tillsatta. Är du intresserad av tjänsten så välkommen att kontakta Per Dahlgren, tel. 0480-42 00 24.