Customer Project Manager

Saft AB, Oskarshamn

ROLL OCH UPPGIFTER

Som Customer Project Manager arbetar du i ett team som ansvarar för företagets globala kontakter med kunder och säljare. Arbetet syftar till att möta kundernas behov, så väl interna som externa, genom att erbjuda service i världsklass.

I din roll leder och samordnar du kundprojekt tillsammans med ansvarig säljare. Du följer kundordern från offertstadie till komplett slutleverans där arbetet kan pågå under flertalet år. Som Customer Project Manager säkerställer du en korrekt administrativ process enligt kundens beställning och bemöter löpande tekniska och kommersiella frågor. I rollen får du hantera den vardagliga kontakten med våra stora kunder men också arbeta projektinriktat. Till din hjälp har du ett team med orderhandläggare och ritningsansvariga och internt samverkar du med sälj- och marknadsorganisation, R&D-avdelning och produktion.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har teknisk utbildning på högskolenivå eller likvärdig erfarenhet. Du har ett genuint intresse av internationella kund- och marknadskontakter. Du uppskattar att arbeta i team men drivs också av en hög grad av självständighet.

Som person är du nyfiken och prestigelös. Du arbetar målinriktat och strukturerat, men har ändå en väl utvecklad förmåga att hantera förändringar och nya prioriteringar. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen och det är meriterande om du även har andra språkkunskaper.

INTRESSERAD?

Sista ansökningsdatum har passerat och urvalsprocessen är igång. Annonsen ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Är du intresserad av tjänsten så välkommen att kontakta Jonas Österbo, tel. 0480-42 00 24.