Erfaren VA-projektör

Kalmar Vatten AB, Kalmar

ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete som VA-projektör på utrednings-avdelningen som f.n. består av 14 medarbetare. Uppgiften består huvudsakligen av att såväl självständigt som i varierande samarbetsformer utföra projektering, dimensionering och utredningar inom kommunal VA-försörjning samt även vara delaktig i planering och uppföljning av projekt.

I tjänsten ingår också att delta i bolagets friskvårdsprogram och andra personalutvecklande aktiviteter. Vi är en hälsosam arbetsplats, hos oss röker vi inte.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller har likvärdiga kunskaper. Du förväntas ha flerårig praktisk arbetslivserfarenhet av VA-projektering samt dimensionering jämte dokumenterade kunskaper från VA-branschen. God datorvana och kompetens inom AutoCAD Civil 3D är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av VA-projektering i Naviate. Har du dessutom arbetat med VA-banken och Arcmap är det en fördel. Erfarenhet från projektering av kommunal VA anses, entreprenadupphandling och samverkansprojekt/strategisk partnering anses meriterande.

Som person är du social och utåtriktad, har en god initiativ- och planeringsförmåga, en grundläggande positiv attityd och står för ett öppet och prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha förmåga till helhetssyn på verksamheten, kunna ta initiativ och arbeta självständigt, men ändå ha lätt för att samarbeta och vara en del i gruppen. Vana av och engagemang i att dela med sig av kunskaper och erfarenhet är viktigt jämte ett intresse för utveckling och nya metoder. Lägg därtill en god känsla för kunder och service samt en analytisk förmåga, då kan du vara precis den vi söker.

B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav.

Om du känner att detta är en utmaning som lockar dig är du välkommen att söka denna tjänst hos oss på Kalmar Vatten. Vi är ett bolag som värnar om vår personal och arbetar mycket med delaktighet och ständiga förbättringar. Vårt mål är att pensionera friska medarbetare!

Vi eftersträvar mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

INTRESSERAD?

Välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Jonas Österbo och Per Dahlgren vid Cap Urval, som vi samarbetar med i den här rekryteringen, tel. 0480-42 00 24.

Din intresseanmälan med meritförteckning, märkt ”Erfaren VA-projektör”, sänder du snarast till: info@capurval.se.