Konstruktör/Projektledare

Arenco AB, Kalmar

VI ERBJUDER

Det här är jobbet för dig som önskar ett varierande arbete inom konstruktion och projektledning i ett tekniskt och internationellt företag. Vi är i ett skede där vi fokuserar på nya marknader och nya tekniska lösningar. Vill du utvecklas med oss?

ROLL OCH UPPGIFTER

Arenco tillverkar och säljer maskiner inom affärsområdena; Tändsticksmaskiner, Fiskprocessmaskiner och Förpackningsmaskiner. Rollen är placerad vid Arencos kontor i Kalmar. Antalet medarbetare i Kalmar är ca 40, och merparten arbetar inom flera affärsområden.

Rollen hos oss som konstruktör/projektledare innebär bl.a. följande arbetsuppgifter:

• Konstruktion, samt omkonstruktion av teknisk utrustning inom samtliga affärsområden.
• Projektledning ”från ax till limpa”, innefattande projektplanering, resursplanering, tidsplanering, projektbudget, kostnadsuppföljning m m.
• Utveckling av nya produkter grundat på våra basmaskiner.
• Leda och slutföra kommande samt pågående projekt.
• Eftersom vi jobbar mot en global marknad, innebär tjänsten en del kundkontakt samt resor.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde snarast enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som attraheras av miljön, rollen och arbetsuppgifterna och som har relevant kunskap och erfarenhet. Grundläggande är att du har en gedigen kunskap inom teknisk konstruktion, samt tidigare haft ansvar inom projektledning. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från väl genomförda projekt, som du kan uppvisa.

Vidare har du goda kunskaper inom något affärssystem (Arenco använder sig av Monitor), samt goda kunskaper i 3D-CAD, gärna Inventor. Du behärskar det svenska och engelska språket väl, i såväl tal som i skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann, samt lika självgående som samarbetande. Du har en praktisk läggning, är kreativ och nyfiken på nya tekniska lösningar. Vi önskar att du har ett affärsmässigt tankesätt samt en vilja och förmåga att arbeta med flera uppgifter/projekt parallellt.

INTRESSERAD?

Sista ansökningsdatum har passerat och urvalsprocessen är igång. Annonsen ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Är du intresserad av tjänsten så välkommen att kontakta Per Dahlgren, tel. 0480-42 00 24.