Maskinkonstruktör

Saft AB, Oskarshamn

ROLL OCH UPPGIFTER

Som maskinkonstruktör ingår du i ett produktionstekniskt team bestående av produktionsingenjörer, konstruktörer och processingenjör - där teamets uppgift är att effektivisera produktionen genom att förnya, förbättra och utveckla våra flöden med hjälp av rätt utrustning.

Du arbetar med att konstruera nya produktionsmaskiner och utrustningar, samt om- och tillbyggnadskonstruktioner av vår produktionsutrustning. Du använder främst Inventor 3D CAD men även till viss del 2D CAD. I ditt uppdrag ingår även att fortlöpande förbereda underlag för slutlig CE-märkning. Arbetet bedrivs ofta i projektform där du bidrar med din kompetens inom mekanisk konstruktion från offertstadie till driftsättning.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå, helst inom maskinteknik - alternativt har du motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom hållfasthetsberäkning, material pneumatik, transmission och olika typer av drivningsalternativ. Kännedom eller erfarenhet inom tillverkning/bearbetning, automationsanläggningar och processutrustningar ger goda förutsättningar för att lyckas i rollen. Har du kompetens inom automation (PLC, HMI, nätverk et c) är även det meriterande.

Ditt arbete innebär ett mycket nära samarbete med vår produktion - varför erfarenhet från producerande industri värdesätts högt. Som person har du en hög serviceanda och god kommunikationsförmåga. Du uppskattar att arbeta självständigt och söker de kontaktytor och den fakta som behövs för att lyckas med ditt uppdrag. Du har god förmåga att samverka med andra och trivs i en omväxlande arbetsmiljö. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligen som skriftligen.

INTRESSERAD?

Välkommen att kontakta Jonas Österbo vid Cap Urval, som vi samarbetar med i den här rekryteringen, tel. 0480-42 00 24.

Din intresseanmälan med meritförteckning, märkt ”Maskinkonstruktör”, sänder du senast den 10 augusti, till info@capurval.se