Transport Coordinator

Saft AB, Oskarshamn

ROLL OCH UPPGIFTER

Som Transport Coordinator vid speditionsavdelningen har du som huvuduppgift att hantera företagets globala transporter i nära samarbete med våra kunder och säljare.

Du ansvarar för att säkerställa kundernas behov av att få transporter utförda effektivt vid rätt tid till rätt plats. 99% av företagets produkter går på export och du har kontakter med slutdestinationer runt om i världen vilka ställer landsspecifika krav på varje enskild transport. Du ansvarar för all relaterad dokumentation och att leveransen lever upp till gällande lagar och övriga krav. Våra produkter kräver säker logistik och din kunskap kring farligt gods-hantering är viktig för korrekt hantering.

Arbetet innebär många internationella kontakter och du samverkar med kunder, säljare och transportörer. Lokalt i Oskarshamn har du nära utbyte med projektledare och orderhandläggare för att garantera kunden ett professionellt helhetsbemötande.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta med logistik och spedition alternativt utbildat dig inom logistikområdet. Som person uppskattar du att arbeta serviceinriktat och kundorienterat. Du har god förmåga att hantera en varierad arbetsdag där arbetsuppgifer och fokus förändras kopplat till kundernas behov. Du uppskattar självständighet i arbetet men även att bidra till teamets mål och resultat.

Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i engelska, såväl muntligen som skriftligen och det är meriterande om du även har andra språkkunskaper.

INTRESSERAD?

Sista ansökningsdatum har passerat och urvalsprocessen är igång. Annonsen ligger kvar tills dess att tjänsten är tillsatt. Är du intresserad av tjänsten så välkommen att kontakta Jonas Österbo, tel. 0480-42 00 24.