Utvecklingsingenjör, I o T

Saft AB, Oskarshamn

Vi söker en Utvecklingsingenjör med erfarenhet av elektronikutveckling, systemkunskap eller Internet of Things.

ROLL OCH UPPGIFTER

Som utvecklingsingenjör med inriktning mot digitalisering ska du stödja interna och externa kunder med specialistkompetens kring våra produkters funktionalitet, både gällande batteritekniska frågor men även frågor inriktade mot Internet of Things. Du fungerar som en resurs redan från förstudier av nya produkter, i utvecklingsarbetet och även inom eftermarknaden. Du besvarar frågeställningar och kommer med rekommendationer kring våra produkter och deras drift och användning i komplexa system. Vår försäljningsprocess består av flera mellanled varpå kunden kan vara en systemleverantör såväl som slutanvändaren.

Du tillhör vår produktutvecklingsavdelning och arbetar i ett team med utveckling och förbättringar av nya såväl som befintliga produkter och tjänster. Din återföring av kundernas behov är viktig för vårt framtida utvecklingsarbete.

Som utvecklingsingenjör med inriktning I o T kommer du både att driva egna projekt samt verka som projektmedlem. Internt samverkar du med vår koncernövergripande sälj- och marknadsfunktion, Customer Service och produktionen. Vi ser även att du i din funktion håller utbildningar och seminarier för våra säljare och kunder för att ytterligare öka kunskapen kring våra produkter.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi ser gärna att du som söker har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av elektronikutveckling, systemkunskap eller Internet of Things. Det är meriterande om du har professionell erfarenhet inom elektroniska och/eller digitaliserade lösningar, gärna i kraftelektroniska applikationer. Har du erfarenhet från en internationell miljö ser vi det som positivt.

Som person har du djup teknisk kompetens som du kombinerar med ett kommersiellt intresse. Du tycker om att bygga långsiktiga relationer och har en stark drivkraft att förstå din kunds behov. Du är kommunikativ, pedagogisk och diplomatisk som uppskattar att samverka med andra.

Vi förutsätter att du ser resor i tjänsten som en naturlig del av ditt arbete och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

INTRESSERAD?

Välkommen att kontakta Jonas Österbo vid Cap Urval, som vi samarbetar med i den här rekryteringen, tel. 0480-42 00 24.

Din intresseanmälan med meritförteckning, märkt ”Utvecklingsingenjör I o T”, sänder du senast den 10 augusti, till info@capurval.se